На Шаччині сплатили за 10 місяців понад три мільйони військового збору

26 Листопада 2022, 11:33
На Шаччині сплатили за 10 місяців понад три мільйони військового збору 435
На Шаччині сплатили за 10 місяців понад три мільйони військового збору

У січні-жовтні цього року з легальних доходів мешканців Шаччини до держбюджету надійшло понад 3 мільйони гривень військового збору. 

Про це інформують Волинські податківці.

Показники сплати військового збору перевищують торішні надходження за аналогічний період.

Військовий збір, що сплачується з легальних доходів громадян, належить до вагомого джерела бюджетних надходжень для фінансування армії. Позитивна динаміка у  надходженнях військового збору свідчить, що більшість працедавців  -  відповідальні платники податків.  

Читайте також: Готові до зустрічі з ворогом - боєць територіальної оборони з Шацька

Долучитися до фінансування національного війська можуть і повинні громадяни, котрі  отримували доходи, але не сплатили з них податки.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області нагадують, що громадяни мають можливість до 1 березня 2023 року на компромісних умовах відзвітуватися про активи, що придбані у минулі податкові періоди за доходи без належного оподаткування.

Читайте також: Рада після закликів бізнесу уточнила механізм бронювання працівників

Особи, які задекларують активи, придбані за доходи без сплати податків, за умови перерахування одноразового збору, звільняються від кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності за ухилення від оподаткування в минулому. Тому податкова служба радить не втратити можливості розпочати історію сумлінного платника податків. 

Щоб скористатися правом на податкову амністію потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно - детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

Читайте також: Волиняни сплатили 470 мільйонів гривень військового збору

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром