Соціальна працівниця Шацької громади вчить жестову мову

21 Листопада 2022, 12:50
Соціальна працівниця Шацької громади вчить жестову мову 435
Соціальна працівниця Шацької громади вчить жестову мову

Педагогиня територіального центру розпочала навчання на курсах української жестової мови.

Про це повідомили у звіті роботи Терцентру за минулий тиждень.

Працівники відділу соціальних служб спільно зі службою у справах дітей провели обстеження сімей з дітьми внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Шацької селищної ради.

Фахівчиня із соціальної роботи територіального центру розпочала навчання з підготовки спеціалістів з безпеки в освітньому середовищі в рамках пілотного проєкту щодо виявлення негативних ризиків та шкідливих явищ у дитячому середовищі, профілактики вчинення правопорушень в освітньому середовищі та інших заходів щодо їх усунення, яке організоване Міністерством внутрішніх справ України за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні на базі Львівського державного університету внутрішніх справ.

Соціальна педагогиня територіального центру розпочала навчання на курсах української жестової мови для працівників органів місцевого самоврядування, що займаються обслуговуванням населення.

Спільно з інспектором сектору ювенальної превенції СПД № 2 Ковельського РУП провели захід «Безпека на дорогах» в рамках II етапу «Тижня безпеки дорожнього руху в Україні».

Читайте також: Шацьк: людей похилого віку кличуть до університету

Працівники відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги поставили на облік 5 осіб – для надання соціальних послуг.

Протягом тижня соціальний робітник відділення надав послуги з розпилювання, рубки та складання дров, а також з доброустрою прибудинкової території (обрізка дерев) самотнім громадянам і тим, що самі проживають (які отримують соціальні послуги в територіальному центрі).

Особи похилого віку та сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, отримали гуманітарну допомогу.

Взяли на обслуговування 7 непрацездатних осіб, які потребують надання соціальних послуг у відділенні соціальної допомоги вдома.

Соціальні робітники надали 798 послуг, а саме: придбання та доставлення товарів та медикаментів; принесення дров, води; прибирання житла; допомога в приготуванні їжі; психологічна підтримка; оплата комунальних послуг; допомога в обробітку присадибної ділянки та інші.

Читайте також: Благодійники надали допомогу для незахищених категорій Шацької громади

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром