Голова Шацької РДА привітав шачан із 25-ю річницею утворення району

02 Лютого 2018, 10:40
2615

Шацький район – це чудовий озерно-лісовий куточок Волині, відомий своїм унікальним природним комплексом, що включає 24 великих і малих озера. Шацькі озера розташовані серед лісових масивів, де побудовані санаторій і багато баз відпочинку. Справжньою окрасою та гордістю району є озеро Світязь, яке увійшло до семи природних чудес України, та Шацький національний природний парк, внесений до списку біосферних заповідників ЮНЕСКО. Світязь – найбільше озеро у групі Шацьких озер, найглибше озеро природного походження в Україні.

Нині озера Шацького НПП все більше набувають ознак модного курорту. І хоча поки що діє він, на жаль, лише влітку, вже сотні тисяч людей отримали можливість поправити тут своє здоров’я.  Бо ж мало в нашій державі місць, де є настільки цілюща вода, так вільно дихається не лише легенями, а й душею.

Минуло 25 років з часу відновлення Шацького району як адміністративно-територіальної одиниці. Сьогодні можна стверджувати, що район розвивається, набуває європейського вигляду.

Район займає вигідне географічне положення, має потужний рекреаційно-туристичний і культурний потенціал, багаті природні та трудові ресурси, славетну історію і великі перспектив в майбутньому.

Мешканці нашого району працьовиті і гостинні люди, які люблять свій край, примножують його красу та завжди щиро запрошують і приймають гостей.

Дорогі земляки!

Щиро вітаю Вас із двадцять п’ятою річницею створення Шацького району!

Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись і залишився назавжди. Від усього серця зичимо шачанам  здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, сили й наснаги в усіх справах на благо розвитку нашого краю!

З повагою голова Шацької районної державної адміністрації Василь ГОЛЯДИНЕЦЬ

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024