Шацьким поліцейським розповіли про проект «Я маю право»

01 Лютого 2018, 18:00
2838

Головним спеціалістом Шацького бюро правової допомоги Оленою Наумич було проведено робочу зустріч з начальником сектору превенції Анатолієм Денисовцем та дільничними офіцерами поліції Шацького відділення поліції.

Про це повідомляється на сторінці Шацького відділення поліції у Facebook

Метою цього заходу було не лише інформування представників правоохоронних органів щодо права людини на безоплатну правову допомогу, а й налагодження тісної співпраці, адже дільничний офіцер як ніхто краще знає, що турбує людей на його дільниці та яка допомога їм необхідна.

Олена Наумич наголосила, що основною метою діяльності бюро є захист прав людини, які закріплені в Конституції та Законах України. Зокрема, детально зауважила, що безоплатна первинна правова допомога охоплює такі види правових послуг, як надання правової інформації, консультацій і роз’яснень з правових питань, складання заяв, скарг та інших документів правового характеру (крім процесуальних), надання допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги та медіації. 

1

Вторинна безоплатна правова допомога включає захист від обвинувачення; здійснення представництва інтересів осіб в судах та інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами; складання документів процесуального характеру.

Також дільничним офіцерам Шацького відділення поліції були роздані інформаційні матеріали з питань захисту прав громадян, про безоплатну правову допомогу, а також буклети «Я МАЮ ПРАВО!».

В результаті зустрічі домовились, що рпавники та поліцейські продовжать співпрацю задля надання якісної правової допомоги населенню Шацького району.
За безоплатною правовою допомогою та юридичними консультаціями можна звертатися в Шацьке бюро правової допомоги за адресою: смт. Шацьк, вул. 50 років Перемоги, 1, (1-й поверх приміщення Шацької районної державної адміністрації), робочий телефон: (03355) 20-8-47.

1

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024