Шацьк: соціальних працівників привітали з професійним святом

04 Листопада 2022, 18:00
Вітання приймають працівники соціальної сфери 881
Вітання приймають працівники соціальної сфери

Щороку в першу неділю листопада в Україні відзначають День працівників соціальної сфери. Напередодні свята, 4 листопада, в Шацьку привітали тих, чия праця повсякчас сповнена добром і милосердям – працівників Територіального центру надання соціальних послуг Шацької селищної ради.

Під час урочистого заходу Наталія Борсук, директорка Територіального центру, презентувала винуватцям свята і запрошеним гостям результати роботи установи, розповіла про допомогу людям, які перебувають у складних життєвих обставинах, втратили житло, роботу, здоров’я, втекли від війни.

З початком повномасштабного вторгнення рф перед соціальною сферою постали нові виклики, з якими, зі слів Наталії Григорівни, працівники Терцентру чудово справляються.

Сергій Карпук, Шацький селищний голова, та Ольга Сахарук, заступниця селищного голови, подякували винуватцям свята за роботу, за турботу про людей та потужне волонтерство в перші місяці війни.

«Ви пропускаєте через себе чужий біль і чужі проблеми. Війна ж звалила на ваші плечі багато додаткових зобов’язань. Велика вам вдячність за те, що якісно і професійно виконуєте свою роботу. Сил вам, миру, добробуту і тепла в ваших родинах!»  – зазначив Сергій Карпук.

За сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розв'язання питань соціального захисту населення очільник громади нагородив кращих працівників Територіального центру.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024