На Шаччині для потреб армії сплатили 2,7 мільйона гривень військового податку

26 Жовтня 2022, 20:04
На Шаччині для потреб армії сплатили 2,7 мільйона гривень військового податку 529
На Шаччині для потреб армії сплатили 2,7 мільйона гривень військового податку

У січні-вересні цього року з легальних доходів мешканців Шаччини до держбюджету сплачено 2,7 мільйона гривень військового збору. Показники сплати військового збору перевищують тогорічні надходження за аналогічний період.

Про це повідомили волинські податківці.

Військовий збір, що сплачується з легальних доходів громадян, належить до вагомого джерела бюджетних надходжень для фінансування армії. Позитивна динаміка у  надходженнях військового збору свідчить, що більшість працедавців - відповідальні платники податків.  

Долучитися до фінансування національного війська можуть і повинні громадяни, котрі  отримували доходи, але не сплатили з них податки.

Читайте також: Туристичний збір у Шацьку: скільки треба платити цього року

У Головному управлінні ДПС у Волинській області нагадують, що громадяни мають можливість до 1 березня наступного року на компромісних умовах відзвітуватися про активи, що придбані у минулі податкові періоди за доходи без належного оподаткування.

Особи, які задекларують активи, придбані за доходи без сплати податків, за умови перерахування одноразового збору, звільняються від кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності за ухилення від оподаткування в минулому. Тому податкова служба радить не втратити можливості розпочати історію сумлінного платника податків. 

Щоб скористатися правом на податкову амністію потрібно заповнити в Електронному кабінеті й подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно – детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

Читайте також: Шацькі підприємці сплатили 1,1 мільйона гривень роздрібного акцизу

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024