Шацький селищний голова привітав шачан з Днем Шацька

21 Вересня 2022, 10:50
Сергій Карпук 823
Сергій Карпук

У Шацьку день селища відзначають 21 вересня. Сергій Карпук, селищний голова, привітав односельців зі святом.

Привітання опублікували на сайті Шацької селищної ради.

Сьогодні, в чудове свято Різдва Пресвятої Богородиці, наше славне містечко відзначає свій 612 день народження. Цьогоріч День селища проходитиме без традиційних розваг і веселощів, без зіркових виконавців і гучних гулянь. Війна, яка вже понад пів року триває в нашій Україні, щодня приносить українцям чорні звістки про загибель воїнів, мирних людей, руйнування міст і сіл ворогом з росії.

Мешканці Шацька і громади в цей непростий час захищають Україну на фронті, надають допомогу пораненим, готують обіди військовослужбовцям, привозять гуманітарну допомогу, підтримують бійців і вимушених переселенців, проводять благодійні заходи, збираючи кошти на автомобілі, тепловізори та інше, що потребують наші мужні воїни-захисники.

Я пишаюся вами, дорогі земляки! В День Шацька зичу вам найважливішого – миру. Щоб усі наші військові повернулися додому живими, щоб сім’ї знову були разом, і ми всі незабаром зібралися в нашому затишному селищному сквері, щоб відсвяткувати перемогу.

Вірю, що заступниця – Пресвята Богородиця – збереже наш Шацьк, нашу Україну, дасть силу нашим воїнам світла здолати зло і щедро обдарує всіх своїм благословенням!

З повагою – Сергій КАРПУК, Шацький селищний голова.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024