Благодійний вечір з зіркою: в Мельниках зібрали понад 24 тисячі для ЗСУ

17 Вересня 2022, 20:45
Благодійний захід у Мельниках 1988
Благодійний захід у Мельниках

В селі Мельники відбувся благодійний музичний вечір для підтримки ЗСУ, в якому взяв участь Ярослав Карпук, фіналіст співочого талант-шоу «Голос діти».

Про це інформують організатори - ГО «Пісочні береги» у Фейсбуці.

Гарний музичний вечір забезпечили талановиті діти та молодь Шацької громади, а саме: вихованці недільної школи Свято-Аннівського храму с. Мельники, Ольга Степанюк з с. Положеве, Уляна Дударчук, Оксана Падалюк та Марічка Забродоцька з с. Мельники, Ярослав Дударчук із смт Шацьк, Олександр Штандер з с. Хомичі, Андрій Цвид @Tot mayk, репер з с. Підманове, та відомий український співак Ярослав Карпук @yaktak.

Організатори дякують усім за величезний вклад у хорошу справу. Разом учасникам заходу вдалося зібрати 24 100 грн.

«Спасибі небайдужим людям, які допомагали нам в організації заходу.

Дякуємо нашим талановитим кондитеркам з великим серцем Наталії Борсук, Світлані Шум Мороз, Тані Дударчук, Надії Борсук, Іванні Пастернак, Альоні Голенчук, Валентині Постернак, Наталії Дударчук за смачнющі тортики, зефіри, трубочки, кекси.

Дякуємо за неодноразову допомогу з продажем білетів Вікторії Дударчук та Валентині Постернак.

Висловлюємо подяку працівникам будинку культури смт Шацьк, Центру розвитку Шацької громади за надану музичну апаратуру, завідувачу клубу Федору Гіричу.

Спасибі Сергію Карпуку, Шацькому селищному голові, за активну та злагоджену комунікацію з нашою командою і дуже дякуємо Ярославу Карпуку, який відгукнувся виступити на нашому благодійному музичному вечорі.

Дякуємо нашим захисникам за захист та героїчні подвиги. Разом до перемоги – йдеться у дописі.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024