Діти отримали подарунки від народного депутата

23 Січня 2018, 11:45
1950

У новорічно-різдвяні свята панує особлива атмосфера: домівки та торгові заклади наповнюються ароматом хвої та мандаринів, мелодіями колядок та щедрівок. Особливо люблять ці свята діти, котрі отримують від Діда Мороза та Миколая подарунки під ялинку.

Традиційно не забуває про дітлахів Шацького району народний депутат України Степан Івахів. Щороку він забезпечував солодкими подарунками до новорічних свят дітей дошкільних навчальних закладів та учнів 1-4 класів Шацького району.

Цього року 20 подарунків до новорічно-різдвяних свят отримали дітки, які перебували на стаціонарному лікуванні у дитячому відділенні Шацької районної лікарні. Вручити пакунки із солодощами приїхав помічник народного депутата Володимир Бащук. Він разом із головним лікарем Шацької районної лікарні Світланою Крецу пройшлися палатами, відвідали діток та поспілкувалися з батьками. А діткам побажали якнайшвидшого одужання та бути слухняними і здоровими.

«Нам дуже приємно, що Степан Івахів не забуває про дітей, які на період новорічних свят змушені опинитися в лікарні, а не зустрічати ці свята вдома, в колі родини чи в дитячому садку,» - зазначила головний лікар.

«Період різдвяних свят – це той період, який змушує особливу увагу зосередити на допомозі хворим та дітям. І в пріоритеті Степана Петровича завжди були діти: він постійно звертає увагу на те, в яких умовах вони навчаються, чим займаються та як проводять своє дозвілля поза школою. Він у будь-яких ситуаціях намагається подарувати їм радість, навіть якщо це будуть солодощі до свят,» - розповів Володимир Бащук.

Віта Шепеля

1

1

1

1

1

2

2

1

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром