Показали, як змінився острів на озері Світязь

01 Вересня 2022, 14:46
На острові озера Світязь 61386
На острові озера Світязь

Показали, як виглядає острів на озері Світязь після того, як на ньому з'явилися нові елементи відпочинкової інфраструктури.

Світлини опублікували на сторінці Шацького національного природного парку у Фейсбуці.

Таємничий острів на озері Світязь!

Загадковий, не заселений острів озера Світязь, його не можна роздивитися з берегів, але площа становить близько 7 га. Тут дійсно заворожує все: краса природи, вечірні заходи сонця, романтика і спокій. Він потопає у густій зелені та дикому птастві, яке любить тут гніздитися, справжніми господарями острова є баклани і сірі чаплі.

Читайте також«Нахабне втручання у гармонію природи» – лучанка шокована будівництвом на світязькому острові

Саме на острові ще донедавна були густі непрохідні хащі, але за короткий строк силами працівників Шацького національного природного парку острів став чи не найулюбленішим місцем для місцевих мешканців і гостей громади. Хоч в процесі роботи виникало багато труднощів, але результат уже побачили сотні туристів, які назавжди закарбують у своїй пам’яті подорож до таємничого острова і повернуться сюди знову. 

«Тому запрошуємо відвідати цей загадковий куточок нашої землі, де є неповторні краєвиди і локації для фотозйомки чи для затишного сімейного відпочинку. Саме тут можна набратись сил та натхнення для подальшої боротьби і роботи задля перемоги!» – йдеться у дописі.

Читайте також: Біля затоки Бужня, що на Шацьких озерах встановили оглядову вежу

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024