Школярам організували екскурсію оновленою екостежкою Шацького нацпарку

01 Вересня 2022, 10:30
Школярам організували екскурсію оновленою екостежкою Шацького нацпарку 852
Школярам організували екскурсію оновленою екостежкою Шацького нацпарку

Для школярів Пульмівської школи провели екскурсію оновленою екостежкою «Світязянка».

Про це інформують у пресслужбі Шацького парку.

Екологічна стежка – це одна з форм виховання любові до природи, дбайливого відношення до неї. За допомогою таких стежок поглиблюються і поширюються знання про природу. Це, своєю чергою, сприяє екологічному вихованню та підвищує відповідальність людей за збереження навколишнього середовища.

Читайте також: Світязькі ліцеїсти відвідали Шацьк з екскурсією

В останній день літа працівники Парку провели пізнавальну екскурсію для дітей із Пульмівської громади на оновленій екостежці «Світязянка», що знаходиться неподалік села Світязь. На стежці встановлені інформаційні аншлаги про унікальність і неповторність Шацького національного природного парку. Саме тут є перша лісова бібліотека. Вздовж стежки розміщені комфортні та сучасні місця для відпочинку. Найцікавішим і незабутнім по даному маршруту є оновлений оглядовий майданчик, на якому відкриваються неймовірні краєвиди на затоку Бужня і куди зможе піднятися кожен охочий.

Шановні мешканці та гості громади запрошуємо відвідати оновлену екостежку, а працівники Шацького НПП сподіваються, що осучаснена еколого-пізнавальна стежка стане ще одним улюбленим місцем відпочинку і наголошують, що завжди раді сприяти громаді, створюючи нові рекреаційні пункти, щоб відпочивальники отримували задоволення від перебування у лісі й не нашкодили йому.

Читайте також: Грабівським першокласникам відкрили світ бібліотеки та книг

 

 
 
Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024