На території Шаччини росіянин незаконно перейшов з білорусі до України

31 Серпня 2022, 17:15
На території Шаччини росіянин незаконно перейшов з білорусі до України 3021
На території Шаччини росіянин незаконно перейшов з білорусі до України

У Шацькому суді розглянули справу громадянина рф, який незаконно перетнув державний кордон України поза встановленими пунктами пропуску з території  білорусі на територію України.

Про це стало відомо з опублікованого рішення Шацького суду, пише Район.Шацьк.

19 серпня близько п'ятої години вечора росіянин біля села Перешпа, на території Шацької громади здійснив незаконний перетин державного кордону України поза встановленими пунктами пропуску з території республіки білорусь на територію України. 

Винність чоловіка у вчиненні правопорушення доведена фактичними даними, викладеними в протоколі про адміністративне правопорушення, матеріалами справи, якими підтверджуються обставини вчинення адміністративного правопорушення та поясненнями в судовому засіданні.

В порушника вилучили рюкзак «Монтана» з особистим речами, одягом та засобами гігієни.

Чоловік при собі мав паспорти громадянина російської федерації, виданих у Москві. 

Окрім цього в особистих речах були два мобільні телефони «Xiaomі» із зарядними пристроями та павербанк, ліхтарик, навушники.

Чоловік також мав банківські картки «СБЕРБАНК», «KAZPOST»,«ВТБ», «А», поліс обов'язкового страхування, посвідчення водія, свідоцтво страхування, копія електронного білета на маршрут Москва-Брест, гаманець чорного кольору; 

Окрім цього в підсудного були захисні окуляри з чохлом. 

Чоловік при собі мав 9545 доларів США, 7500 російських та 80 білоруських рублів.

Суд дійшов висновку, що до осудного слід застосувати адміністративне стягнення у виді адміністративного арешту на строк вісім діб, який слід рахувати з моменту затримання особи, а саме, з 19 серпня.

Читайте також: На Волині покарали російського диверсанта

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024