Подарунок з Німеччини – для учнів Шацької школи

15 Серпня 2022, 15:00
Керівник гімназії Ігор Носуліч вдячний Волтеру за подарунок 1456
Керівник гімназії Ігор Носуліч вдячний Волтеру за подарунок

Громадянин Німеччини відвідав Шацьку гімназію-філію та зробив подарунок для учнів.

Днями у Шацьку побував житель німецького Дортмунда Волкер Бараняк, дружиною якого є уродженка Шацька. Пан Волкер має в Німеччині свій невеликий бізнес і дуже любить робити подарунки для дітей. Він приїхав не з порожніми руками, а привіз для школярів Шацької гімназії - філії ОЗЗСО «Шацький ліцей» велику настільну гру футбол. З цікавістю оглянув приміщення гімназії і був приємно здивований затишністю класів у старих приміщеннях. 

Схвально відгукнувся гість і про те, що в класах навчається небагато учнів, адже учителі можуть більше уваги приділяти кожному школяреві. Це те, чого вони прагнуть добитися у своїй країні. 

Пан Бараняк планує через сім років, коли вийде на пенсію, жити в Україні і хоче, щоб маленький Шацьк і великий Дортмунд стали в майбутньому партнерами. 

Керівник гімназії Ігор Носуліч подякував гостеві за цікавий подарунок для дітей і висловив сподівання на якнайшвидше закінчення війни, щоб учні від онлайн-навчання повернулись до щоденного відвідування школи і на перервах грали у цю прекрасну настільну гру. Також побажав, щоб родина Волкера могла вільно подорожувати Україною!

Читайте також: Чому школи Шацької громади не відкриються з 1 вересня

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39