Фірма зі Львова освоїть у Шацькій громаді понад 40 мільйонів гривень

12 Серпня 2022, 09:52
Каналізування навколо озера Світязь 756
Каналізування навколо озера Світязь

Ковельська районна військова адміністрації провела два тендери на роботи, пов’язані з каналізуванням населених пунктів, розташованих довкола озера Світязь.

Про це повідомляється на сайті державних закупівель Prozorro – пише Ковель media.

Переможцем в обох тендерах є ТОВ «Вельт Капітал», яке зареєстроване у місті Львові на вулиці Саксаганського в будинку №14 у квартирі №4Б. Засновник та директор товариства – Павленко Тетяна Євгенівна, статутний капітал – 1 мільйон гривень, основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будинків.

Читайте такожНа каналізування населених пунктів навколо Світязя потрібно ще понад 40 мільйонів

Іншими учасниками тендерів були також фірми з Львівщини – приватне підприємство «Преміумінвестбуд» та ТОВ «Містобуджитло», які зареєстровані у місті Новояворівськ за однією адресою: на вулиці Січових Стрільців, 10.

Договори з переможцем тендерів наразі не укладені. Згідно з опублікованою інформацією, ТОВ «Вельт Капітал» має реалізовувати такі проєкти:

  • будівництво каналізаційної мережі в західній частині селища Шацьк, сіл Гаївка, Мельники та будівництво каналізаційних очисних споруд селища Шацьк за 21 910 000 грн з ПДВ;
  • будівництво каналізаційної мережі та системи очистки стічних вод у селі Світязь за 18 390 000 грн з ПДВ.

Строк виконання всіх робіт – 29 вересня 2022 року.

Читайте також

Проєкт каналізування населених пунктів навколо озера Світязь – на стадії завершення

Шацький селищний голова обговорив з міністром захисту довкілля проєкт каналізування громади

Нагадаємо, роботи заплановано в рамках проєкту «Покращення екологічної ситуації в Шацькому національному природному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь» у межах Програми транскордонного співробітництва Польща–Білорусь–Україна 2014-2020, що фінансується за кошти Європейського Союзу.

У цілому цей проєкт передбачає проведення 150 кілометрів каналізаційних мереж у населених пунктах Світязь, Пульмо (урочище Мокашин), Мельники (урочище Ляпове), західній частині селища Шацьк тощо.

Торік інформували, що каналізацію в селі Світязь збудували на 90%. Зводити сучасну систему каналізування в Шацькій громаді почали ще у 2019 році.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024