Шацьк: на озері Велике Чорне стартували Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное

11 Серпня 2022, 16:30
В Шацьку розпочались дводенні змагання з веслування 1934
В Шацьку розпочались дводенні змагання з веслування

11 серпня на базі Шацької дитячо-юнацької спортивної школи стартували змагання з веслування на байдарках і каное – 36-й Всеукраїнський меморіал памяті чемпіонки України Галини Зуб.

Про це інформує Шацька селина рада у Фейсбуці.

Щоб взяти участь у традиційному спортивному заході, до Шацька прибули 126 учасників з міст Луцьк, Ковель, Полтава, Добротвір, а також нашого селища. Найдостойнішим – вихованцям Шацької ДЮСШ Владиславу Занюку та Софії Романович, кандидатам у майстри спорту – під час відкриття змагань довірили підняти під звуки гімну державний прапор України.

Читайте також: Веслувальниця з Шацька - про шлях до успіху, великий спорт і плани на майбутнє

Спортсменів привітали Григорій Недопад, голова Волинської обласної ради, Ольга Сахарук, заступниця Шацького селищного голови, Олександр Грицуняк, голова громадської організації Волинська територіальна організація всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос», та Любов Клімова, тренерка-викладачка Луцької СДЮШОР «Олімп».

Читайте також: Шацькі веслувальники привезли медалі з відкритої регати, яка відбулася на Львівщині

Пам'ять Галини Зуб, яка в віці 23 роки померла на навчально-тренувальному зборі, а також спортсменів, українських воїнів та мирних людей, які загинули від рук російських загарбників, присутні пом’янули хвилиною мовчання. 

«Славу спортсменки Галини Зуб нині примножують юні вихованці Шацької спортивної школи. Перегони першого дня всеукраїнського заходу увінчалися успіхом для багатьох з них. Про результати дводенних змагань, кількість медалей наших веслувальників, рекорди та нові імена читайте згодом» – йдеться у дописі.

Читайте також: 

Шацькі спортсмени - чемпіони Рівненської області з веслування

Веслувальниця з Шацька - призерка молодіжного чемпіонату Європи

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром