Підприємці можуть використовувати логотип Шацького краю: де взяти дозвіл

10 Серпня 2022, 15:45
Підприємці можуть використовувати логотип Шацького краю 588
Підприємці можуть використовувати логотип Шацького краю

Шацька селищна рада може дати дозвіл на використання логотипа Шацький край підприємцям, які хочуть виготовляти продукцію бід брендом краю.

Про це повідомили на сторінці Шацький край.

На прикладі торта автори розповіли про те, як зробити товар кондитерам більш привабливим для покупців та туристів, аби сувенірний смаколик з Шацького краю став унікальним.

Читайте також: Шацький край тепер має свій бренд

  • Якщо Шацький край позиціює себе, як екологічний край, тоді пластикове пакування – табу Поліетилен – теж. Тільки екопакування! Крафтова паперова коробка – ідеально.
  • Бісквітне тісто, крем маскарпоне та безе – це, звісно, дуже смачно. Але має бути фішка. Може, це будуть чорниці, ожина або лохина? В начинці або в прикрасах торта? Як щодо певного унікального крему з молочної продукції Шацького молокозаводу чи медової начинки з пасіки вашого діда?
  • Логотип. Це – обов’язково. Це – про впізнаваність території, унікальність, бренд! Якщо він буде на вашому упакуванні – прекрасно!

Читайте також: На Світязь заради пончика: як монетизують бренд шацького пончика

Для того, щоб взяти ці поради «у дію» Вам потрібно.

  • Ознайомитись з бренд буком та правилами використання логотипа.
  • Згідно з положенням про використання логотипа Шацької громади, затвердженим рішенням 10/16 від 31.05.21, звернутись у загальний відділ Шацької селищної ради аби написати заяву та отримати дозвіл на використання лого «Шацький край».
  • Зробити супер класний моно продукт і дарувати людям приємну емоцію та теплу згадку про озерний край!

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024