Депутати Шацької селищної ради змінили склад виконавчого комітету

04 Серпня 2022, 20:05
Депутати Шацької селищної ради змінили склад виконавчого комітету 747
Депутати Шацької селищної ради змінили склад виконавчого комітету

Під час чергової сесії ради 28 липня депутати змінили склад виконавчого комітету Шацької селищної ради.

Про це стало відомо з опублікованого рішення на сайті громади, – пише Район.Шацьк.

Депутати вирішили виключити зі складу Сергія Забожчука, заступника директора Шацького НПП із збереження та відтворення природних екосистем.

Тим самим рішенням до складу виконавчого комітету включили Вячеслава Хомича, начальника КУ «Муніципальний центр» Шацької селищної ради.

Читайте також: Щоб встановити рекламу в Шацьку, треба взяти дозвіл в селищній раді

Довідково

Виконавчий комітет є виконавчим органом Шацької селищної ради, який утворюється селищною радою на строк її повноважень відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Шацької селищної ради.

Читайте також: Змінився склад виконавчого комітету Шацької селищної ради

Виконавчий комітет утворюється селищною радою, за пропозицією селищного голови, після закінчення строку повноважень селищної ради, селищного голови, виконавчий комітет продовжує здійснювати свої повноваження до формування нового складу виконавчого комітету.За пропозицією селищного голови селищною радою затверджується кількісний та персональний склад виконавчого комітету.

Внесення змін до складу виконавчого комітету та його розпуск є виключною компетенцією селищної ради. До складу виконавчого комітету селищної ради не можуть входити депутати відповідної ради, крім секретаря ради. Старости за посадою входять до складу виконавчого комітету Шацької селищної ради, вони) виконують свої обов’язки на постійній основі.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024