З Шацької громади для воїнів ЗСУ передали 17 автомобілів

02 Серпня 2022, 14:00
Один з автомобілів, який передали воїнам ЗСУ 889
Один з автомобілів, який передали воїнам ЗСУ

Прозвітували про автомобілі, які Шацька громада передала Збройним силам України.

Про це пише Шацька селищна рада у Фейсбуці.

В Шацькій селищній раді намагаються оперативно реагувати на потреби в транспорті українських військовослужбовців.

«З початку російсько-української війни за сприяння селищної ради було передано захисникам десяток одиниць транспорту, які були вилучені з комунальних закладів громади. Згодом ми неодноразово оголошували про збір коштів на автомобілі для наших військових, залучаючи до цієї справи все більше небайдужих людей. Кожна така акція завершувалася успіхом, а наші воїни відповідно завжди отримували такий важливий для них транспорт.

Крім того, завдяки спільним зусиллям селищної ради, закладів та організацій, приватних підприємців, небайдужих мешканців Шацької громади та інших громадян були придбані два авто для 50-го окремого стрілецького батальйону (вартістю відповідно 2000 доларів і 234 тис. грн.); одне – для 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади (2000 доларів).

Один автомобіль надало для ЗСУ КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради», ще один благодійники передали безкоштовно. Днями два цих транспортних засоби відвезли на передову для наших бійців волинські військові капелани.

Масштабну благодійну акцію організували й провели активні мешканці громади – ініціативна група «Шацький край»,  зібравши під час розіграшу лотереї 81 700 грн, 74 000 грн з яких було використано на придбання авто (решту коштів передали на пальне та оплату послуг з обслуговування транспорту. Цей автомобіль незабаром вирушить до захисників з 14-ї ОМБр.

На сьогодні ми долучаємося до збору коштів на ще одне авто вартістю 130 тис. грн – для військової частини А1275, де несуть службу військові з Шацької громади (на прохання воїна Федора Лукашука).

Спільно з вами ми робимо велику справу! Як би скрутно не було нам, адже живемо в непростий воєнний час, та кожна пожертва – 20, 50 чи 100 грн – це допомога нашим захисникам, це наближення перемоги України над ворогом.

За небайдужість, активну участь  у зборі коштів на автомобілі для ЗСУ дякуємо працівникам ДП «Любомльське лісове господарство», Шацької селищної ради та її структурних підрозділів, КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради», Волинському обласному санаторію «Лісова пісня», ПВКП «Плесо», ТОВ «БУГАГРО», ТОВ «УБК АГРОКРАЙ», ТОВ «Вельт капітал», ФГ «Пульмо», навчальним закладам, приватним підприємцям та всім небайдужим громадянам, які внесли і вносять свою частку в хорошу справу.

Слава УКРАЇНІ! Слава ЗСУ! Переможемо!» – йдеться у дописі.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром