У Шацькому лісовому коледжі готують міжкафедральну лабораторію до прийому бакалаврів-лісівників

30 Липня 2022, 12:20
У Шацькому лісовому коледжі готують міжкафедральну лабораторію до прийому бакалаврів-лісівників 1198
У Шацькому лісовому коледжі готують міжкафедральну лабораторію до прийому бакалаврів-лісівників

Шацький лісовий коледж в межах співпраці з Національним університетом біоресурсів і природокористування України облаштовує лабораторію для своїх студентів.

Про це розповіли у пресслужбі університету.

Тісна співпраця НУБіП України з фаховими коледжами у різних куточках нашої держави сприяє не тільки підвищення іміджу університету і відповідних коледжів, а перш за все допомагає здобувачам освіти отримати відповідний освітній ступінь у їх рідному регіоні. Особливо актуально це під час воєнного стану, який діє нині в Україні після віроломного нападу рашистів.

Читайте також: Шацький коледж запрошує лісників на здобуття освітнього рівня «Бакалавр»

Одним з таких закладів, який рік тому приєднався до сім’ї НУБіП України, є Шацький лісовий фаховий коледж імені В.В. Сулька у мальовничому поозер’ї Волині. 

Директор ННІ ЛіСПГ Петро Лакида здійснив поїздку до Шацька, де був приємно вражений роботою колективу коледжу на чолі з директором Ігорем Жмурком щодо підготовки лабораторії до прийому нового набору бакалаврів. У виділеній спеціальній аудиторії і кабінеті завідувача лабораторії проведено ремонтні роботи, передане університетом комп’ютерне обладнання готове до навчальної експлуатації.

Приємною інформацією поділилася і завідувачка лабораторії Галина Сахарук, яка повідомила, що цьогоріч до вступу на ОС бакалавра уже зголосилося близько 40 абітурієнтів.

     Спільна справа ‒ спільні турботи, а результат – висококваліфіковані фахівці лісової галузі для Волині і сусідніх регіонів!

Читайте також: Опудала з тварин: мистецтво чи знущання?

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024