Де у Шацьку можна придбати медикаменти за програмою «Доступні ліки»

17 Січня 2018, 11:25
1398

Державна програма «Доступні ліки» охоплює 124 волинські аптеки.

Про це розповіли під час оперативної наради у голови Волинської облдержадміністрації 15 січня.

Як повідомив керівник управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністраціїІгор Ващенюк, попри те, що програма забезпечення населення ліками за доступними цінами стартувала майже рік тому, не всі ознайомленні з переліком медикаментів, які можна придбати за значно нижчою вартістю.

«Люди повинні знати, що, наприклад, більшість серцево-судинних захворювань можна лікувати практично безкоштовно», – акцентував він.

Також Ігор Ващенюк зазначив, що передбачено до програми «Доступні ліки» долучити медикаменти, необхідні для лікування депресії. Як наголосив керівник управління охорони здоров’я Волинської ОДА, на жаль, не всі усвідомлюють важливість медикаментозного лікування депресивних розладів, хоча, за світовими прогнозами, від депресії наступними роками особливо страждатимуть мешканці слаборозвинених країн та тих, які розвиваються.

Повний перелік волинських аптечних закладів, які долучилися до програми «Доступні ліки», доступний за посиланням.

У Шацьку за програмою «Доступні ліки» працюють дві аптеки: ТзОВ «Пролонгація» Аптека № 2 (смт.Шацьк, вул..Шковороди, 13), та ТзОВ «Пролонгація» Аптека № 1 (смт Шацьк, вул. 50 років Перемоги, 53).

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром