Благодійний концерт у санаторії «Лісова пісня»: на авто для ЗСУ зібрали майже 9 тисяч

27 Липня 2022, 13:50
Перед глядачами виступив Сергій Скулинець 1443
Перед глядачами виступив Сергій Скулинець

В санаторії «Лісова пісня» відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних сил України.

Про це пише газета «Новий погляд+». 

Організатором став відомий на Волині та в Україні заслужений артист естрадного мистецтва, композитор-виконавець з Луцька Сергій Скулинець, котрий разом зі своєю командою їздить містами та селищами Волині, організовуючи подібні заходи на підтримку ЗСУ.

Варто відзначити, що на Шацьких озерах співак провів два благодійні концерти, перший з яких – в маєтку «Нестер-Хаус» в селі Світязь, а от другий вирішив організувати саме у відомій волинській здравниці.

Читайте такожВ Шацьку зібрали понад 80 тисяч на авто для Збройних сил України

Вітаючи гостей благодійного заходу, Сергій Скулинець відзначив, що вхід на його концерт – вільний, та він просить усіх, хто має змогу, долучитися до збору коштів на автомобіль нашим військовим.

«24 лютого ми мали виїжджати у Київ та готуватися там до нашого концерту. Проте війна перекреслила всі плани. Перша пісня, яку я заспіваю на цьому благодійному концерті, мала бути прем’єрою саме на заході в Києві», – зазначив артист.

Патріотичні пісні про Україну, мир, волю, найщиріше та найсвітліше у світі почуття – кохання протягом години звучали зі сцени у виконанні артиста на слова як популярних українських поетів, так і волинських: «Вільний птах», «Благословенні Богом українки», «Україно, рідна нене», «Мамо» та інші.

Фонд «Молода Україна», який створив Сергій Скулинець, збирає під своє крило творчих молодих людей, котрі прагнуть розвиватися та допомагати нашим бійцям. Тож артист запросив і творчу молодь Шаччини долучитися до цієї участі, зокрема, молоду й талановиту вокалістку із села Мельники Оксану Падалюк, котра також зі сцени подарувала глядачам декілька українських пісень.

Учасники й гості благодійного концерту
Учасники й гості благодійного концерту

Подякувала усім, хто долучився до благодійного творчого заходу, директорка санаторію «Лісова пісня» Руслана Дибель. Особливі теплі слова вдячності вона висловила співакам та Сергієві Скулинцю, котрий завзято підтримує нашу армію.

«Наша увага більше ста днів прикута до подій війни. І багато доводиться чути, що концерти – не на часі. Але саме завдяки таким заходам ми, звичайні люди, можемо долучитися до збору коштів для наших військових і разом з тим почути справжню українську музику, котра дає зрозуміти, що ми – сильні, єдині та прагнемо одного – перемоги над ворогом», – зазначила Руслана Дибель.

Завдяки благодійному концерту на Світязі співакові вдалося зібрати на авто для ЗСУ 8140 гривень, у санаторії – 8710 гривень.

Читайте такожБлагодійний концерт й збір коштів для ЗСУ організували у Шацьку

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024