16 січня в Шацьку: свята, дати, іменини

16 Січня 2018, 09:20
2483

Цитата дня: Ти ніколи не перепливеш океан, якщо боятимешся одного разу не побачити берег . Христофор Колумб (Christopher Columbus)

З Днем Ангела вітають Василя, Гордія, Ірину.

Район.Шацьк вітає іменинників і бажає миру і благополуччя в житті.

Цей день в історії: 1954 - місто Проскурів перейменоване у Хмельницький, а Кам'янець-Подільська область УРСР - у Хмельницьку; 1919 рік - почалася друга фаза українсько-радянської війни: Директорія УНР оголосила війну більшовицькій Росії; 2014 рік - в Україні прийняті «закони про диктатуру» («закони 16 січня»).

Народний прогноз погоди

Цього дня вшановується пам’ять святого пророка Малахія. За народним повір’ям, лише 16 січня можна напоумити людину, яка страждає від меланхолії. І якщо зараз меланхолічність вважається рисою характеру, то у минулі часи це вважалось душевною хворобою. Якщо цього дня на небі з’являлася біла велика хмара, це передвіщало хурделицю і заметіль. Погода на Малахія вказує, якою буде погода у березні.

Якщо ви бажаєте привітати своїх рідних зі святом, надсилайте свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу: [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром