В Шацьку придбали автомобіль для військових та доставили його на передову

01 Липня 2022, 12:05
Шачани доставили автомобіль на передову українським воїнам 852
Шачани доставили автомобіль на передову українським воїнам

Авто, на придбання якого селищна рада оголошувала збір коштів, сьогодні вже доставили на передову – військовим 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади. 

Про це інформує Шацька селищна рада у Фейсбуці.

Разом з транспортним засобом захисники отримали від мешканців Шацької громади гуманітарний вантаж: продукти, воду, одяг, медикаменти, засоби гігієни, засоби від комарів, м’ясні консерви, цигарки, окуляри тощо.

Читайте такожШацька громада передала військовим медичне авто, отримане від поляків

Водії, які переганяли транспортний засіб: Ярослав Сацюк та Микола Смоляр по дорозі навідалися до військовослужбовця з Шацька Андрія Гуменюка, якому теж залишили подарунки від шачан.

До збору коштів на автомобіль, на пальне, щоб доставити його на фронт, засобів і речей першої необхідності долучилися працівники ДП «Любомльське лісове господарство», Шацької селищної ради (пожертвували одноденний заробіток), підприємці Василь Печук, Тетяна Сіжук, небайдужі мешканці смт Шацьк, сіл Пехи, Положеве, Самійличі та інших. 

Читайте такожШацька громада придбала вантажний автомобіль для військових

«Велика вдячність їм, а також працівникам Шацької ветлікарні за надані м’ясні консерви, Миколі Пеху – за доставку автомобіля з Польщі в Україну та його перефарбування, водіям і всім небайдужим, хто доклав зусилля до того, аби автомобіль з гуманітарним вантажем якнайшвидше потрапив до наших захисників.

Спільно наближаємо перемогу над ворогом! Слава Україні!» – йдеться у дописі.

 Читайте також: 

 

Військовослужбовці подякували волонтерам з Острів'я за допомогу

Благодійний концерт й збір коштів для ЗСУ організували у Шацьку

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024