Біля озера Світязь організували оздоровчий табір для внутрішньо переміщених осіб з дітьми

23 Червня 2022, 11:48
Оздоровчий табір на Світязі 914
Оздоровчий табір на Світязі

Волинський обласний благодійний фонд «Карітас-Волинь» організував оздоровчий табір для 100 внутрішньо переміщених осіб з дітьми. 

Про це інформує фонд у Фейсбуці.

Світла комфортна база на озері Світязь радо прийняла вимушених переселенців. Період оздоровлення буде тривати 21 день. Учасниками табору стали діти віком від 3 до 16 років, які впродовж трьох місяців відвідували «Простір, дружній до дитини».

Уже з перших днів організатори створили різновікові групи та розпочали цікаві активності. Відбулися майстер-класи для дошкільнят, тренінги на знайомство і гуртування команди для підлітків та ігри просто неба для середньої групи. В таборі заплановані розважальні заходи, спортивні змагання, творчі заняття, квести, катехитичні заняття. Для духовної віднови відбуватимуться щоденні Служби Божі.

Особливість оздоровчого табору полягає у присутності батьків, які особисто несуть відповідальність за безпеку своїх дітей. Водночас це дає можливість батькам відпочити, оскільки протягом кожної активності діти перебувають під наглядом кваліфікованого персоналу.

Маємо надію, шо час проведений в таборі допоможе покращити психо-емоційний стан батьків та дітей ВПО, щоб подолати стрес і травму, пов’язану з переміщенням.

Читайте такожГреко-католицький священник з Положева роздаватиме допомогу вимушеним переселенцям

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром