Для підприємців оновили форму звіту про вакансії

15 Червня 2022, 19:20
Для підприємців оновили форму звіту  про вакансії 1441
Для підприємців оновили форму звіту про вакансії

З 7 липня набуде чинності Наказ Мінекономіки, згідно з яким оновили форму звітності – інформацію про попит на робочу силу (вакансії).

Про це інформують у Шацькому центрі зайнятості, передає Район.Шацьк.

Опісля змін подати форму можна буде в електронному вигляді (з накладенням чи без накладення електронного підпису або печатки, які базуються на кваліфікованих сертифікатах відкритих ключів). Також залишається можливість заповнити відповідний документ і на паперовому носії.

Читайте також: Центри зайнятості на Волині відновлюють особистий прийом громадян

Роботодавці подаватимуть форму №3-ПН до базового центру зайнятості або філії міжрегіонального/регіонального центру зайнятості незалежно від місцеперебування роботодавця. Зробити це потрібно не пізніше ніж через три робочі дні з дати відкриття вакансії.

У формі у порівнянні з попередньою додатково слід вказувати характер виконуваної роботи (постійний; тимчасовий; сезонний, інше) та спосіб укомплектування вакансій (за сприяння Державної служби зайнятості чи підбір кадрів здійснюється самостійно).

Додатком до звітності будуть Відомості про вакансію, де слід буде вказати основні характеристики вакансії та вимоги до кандидата.

Читайте також: У Шацьку шукають на роботу слюсаря

Нагадуємо, роботодавець має визначити вид форми 3-ПН ― первинна або уточнювальна. Первинну подають, щоб проінформувати про наявність попиту на робочу силу, уточнювальну - коли є необхідність замінити первинну чи з’явилися уточнення характеристик вакансії.

Якщо у Вас виникли запитання, звертайтесь до фахівців Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості за номерами: (03355) 20 388; 20 085.

Читайте також: Робота на Шацькому молокозаводі

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром