Народний синоптик з Волині передбачив, якою буде погода в січні

08 Січня 2018, 19:40
9037

Інженер з Каменя-Каширського вміє «вгадувати» погоду.

Володимир Деркач із Каменя-Каширського зажив слави народного 
синоптика. Він має хобі – спостерігати за погодою. Користується методикою іншого відомого прогностика з Волині, журналіста і письменника Володимира Лиса, який свого часу прославився цим на всю Україну. Володимир Деркач уважно стежить за погодою у період від 25 грудня до 7 січня і вірить, що у цей час вона співвідносна з цілим роком. 

Синоптик поділився своїми прогнозами на січень 2018 року, пише Волинь 24 з посиланням на газету «Полісся»

“Загалом погода першого місяця нового року мене дивує, мабуть, це буде “найм’якший” січень за увесь час мого спостереження. Холодні періоди будуть, але дуже короткі: два-три дні. Отже, перша декада з самого початку принесе невеликі опади у вигляді дощу, зрідка — мокрого снігу. Температурні показники для першої десятиденки високі, як для січня, майже постійно “плюс” удень і невеликий “мінус” уночі. 

Початок другої декади обіцяє бути трохи холоднішим від попередньої. Але це тільки на початку, а далі така сама незвична погода, як для зими, можливі опади, але не сильні. І третій відрізок січня здивує нас нетиповою погодою, лише під кінець місяця прийде похолодання”, — стверджує Володимир Деркач.

Що цікаво, Володимир Деркач був одним із тих синоптиків, які ще у вересні передбачали аномально теплий початок року

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром