Пульмо: у храмі відбулося Різдвяне Богослужіння

07 Січня 2018, 13:20
6142

День народження Господа нашого і Спасителя - Різдво Христове - одне з найвеличніших свят, яке відзначається усіма християнськими церквами світу (православними, католицькими, протестантськими), багатьма державами світу, організаціями, спільнотами, родинами.

По всіх храмах та церквах сьогодні тривають святкові богослужіння, уславлюючи народження Богонемовляти та прославляючи віру в Господа - Спасителя роду людського. 

Різдво Христове – це, в першу чергу, свято добра, миру і милосердя. Українці в цей день - не за чиїмось наказом, а просто за велінням серця - допомагають, хворим, сиротам, вдовам, жебракам, бродячим тваринам і всім тим, хто з різних причин не відчуває свята. І щиро вірять, що на Різдво небо розкривається землі, і сили небесні виконують все задумане. Але бажання обов’язково повинні бути добрими.

Духовне очищення і щира віра в Господа - головне на цьому довгоочікуваному річному святі для всіх християн, яких би церковних чи календарних традицій вони не дотримувалися. А Христос народжується у наших душах щодня. 

Відбулися Різдвяні Богослужіння і в храмах та церквах Шацького благочиння. 

А про те, як відбувалося Різдвяне Богослужіння у Свято-Миколаївському храмі с. Пульмо, - поділився світлинами у Facebook настоятель храму Олександр Черевко.

5

7

5

5

3

3

6

6

5

4

6

5

5

4

4

4

4

4

6

4

8

4

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром