Майстер-клас із виготовлення ангела-оберега показали людям похилого віку

07 Січня 2018, 09:35
8564

Напередодні новорічно-різдвяних свят відвідувачі клубу «Срібний вік» взяли участь у майстер-класі з виготовлення ангела-оберега. Провела заняття керівник гуртків Шацького БДЮТ Світлана Скірак, яка розповіла, що з давніх часів, за традицією на свята було прийнято прикрашати приміщення маленькими янголятками. Вони були не тільки елементом декору, а й гарною дитячою іграшкою. Ангел може стати справжньою окрасою ялинки, а також гідним подарунком для ваших близьких.

В основному, ангели-обереги виготовляли з натуральних матеріалів - соломи, паперу і тканини, а відвідувачі клубу робили його з ниток. Вони з нетерпінням чекали цього творчого процесу. Отримавши заздалегідь підготовлені заготовки з картону та інші матеріали, усі завзято поринули в роботу. В процесі виготовлення ангелика учасники проявили свої творчі ідеї, креативність та індивідуальне бачення виробу.

Всім учасникам майстер-класу дуже сподобалося своїми руками виготовляти подаруночки-обереги, тож усі залишилися задоволені результатами своєї праці. Учасники заходу висловили побажання, щоб таких заходів було більше і що вони з нетерпінням чекатимуть наступної зустрічі з працівниками БДЮТ.

P.S. Соціальний педагог Шацького територіального центру обслуговування громадян Марія Сидорук та слухачі «Університету третього віку» хочуть висловити слова вдячності за плідну співпрацю та розуміння працівникам БДЮТ. Ваша підтримка - свідчення вашого небайдужого ставлення. Від усього серця бажаємо вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та натхнення у вашій праці.

4

2

2

2

2

2

3

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром