Шацький край: яким буде відпочинковий сезон цього літа

31 Травня 2022, 15:29
Шацький край: яким буде відпочинковий сезон цього літа 948
Шацький край: яким буде відпочинковий сезон цього літа

Туристичний сезон на Шацьких природних водоймищах, що в Ковельському районі на Волині, цьогоріч відбудеться, проте дещо зазнає змін у зв'язку з повномасштабною війною. 

Про це Суспільному розповів секретар Шацької селищної ради Богдан Тимошук.

Керівники турбаз, власники приватних садиб і селищна рада готуються до літнього відпочинкового сезону. Зі слів посадовця, наразі зарезервовані 10 % місць на базах відпочинку поблизу Шацьких озер.

Читайте також: До Харкова з Шацька відправили другу фуру картоплі

«Ніхто не може бути впевнений, чи відбудеться відпочинковий сезон в тому самому обсязі, який відбувається кожного року. Але наша громада готується, і ми повинні бути готові до будь-якої ситуації, в тому числі до приїзду туристів», – каже Богдан Тимошук.

Читайте такожУ селі Шацької громади організували свято для діток

Однак сезон-2022 не буде схожим на попередні, зазначив секретар селищної ради, зокрема у Шацькій громаді вирішили не проводити розважальних заходів. Обов'язковим правилом є дотримання комендантської години.

«Зазвичай на початку сезону ми складаємо певний план заходів, які можуть відбуватися на території громади в місцях масового скупчення людей, щоб трохи урізноманітнити відпочинок. Зважаючи на ситуацію в країні, ми не будемо проводити ніяких розважальних заходів», – розповів посадовець.

Читайте такожПедагогів Шацького лісового коледжу відзначили грамотами

Богдан Тимошук зазначив, що цього літа в громаді для туристів будуть доступні не лише великі й малі озера, а й туристичні маршрути та рекреаційні стежки для різноманітного відпочинку.

«Саме в цьому році ми можемо запропонувати туристам побачити красу Шацького поозер'я. Готові показати гостям природу Шаччини: це не тільки тих три-п'ять великих озер, на яких відпочивають, а безпосередньо як і наш бренд «Природа 30 озер», – додав секретар селищної ради.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024