Підманове: як школярі зустрічали Новий рік

03 Січня 2018, 18:40
8910

Новорічні свята - чарівні. Напередодні Нового року  ми знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання.

Для створення святкової новорічної атмосфери учні ЗОШ І-ІІ ст. села Підманове протягом останнього тижня грудня прикрашали класи, коридори школи сніжинками, гірляндами, малюнками на склі. Школярі з нетерпінням чекали дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим бал-маскарадом.

 29 грудня засвітилася різнокольоровими вогниками лісова красуня –ялинка.  Новорічні свята в школі проходили в два етапи: для учнів початкової школи та для учнів 5-9 класів.

Кожен захід пройшов неперевершено і яскраво, подарував масу приємних емоцій юним артистам та глядачам.   Гарні пісні, танці, новорічні вірші, конкурси, сценки подарували присутнім святковий настрій, відчуття приходу Нового року.

Учні школи отримали солодкі подарунки та призи від Діда Мороза та  Снігуроньки за акторську майстерність та оригінальні костюми. Також отримали подарунки відмінники навчання, призери  та учасники районних предметних олімпіад, спортсмени, творчі учні, діти учасників АТО.

Адміністрація та педагогічний колектив щиро вдячні за новорічні подарунки народному депутату Степанові Івахіву та його благодійному фонду «Патріоти Волині», за підтримку у проведенні новорічних свят, солодощі та призи - підприємцям Валентині Сергійчук, Володимиру Назаруку, Богдану Заяцю, Оксані Стаднік, Юлії Яким'юк, Петру Луканюку, керівництву ШНПП.

Хай Бог посилає своє благословення за ваші добрі діла! З Новим роком!

Валентина Марчук

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

2

1

1

 

     

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром