Як вихованці недільної школи з Положева гуляли Луцьком

03 Січня 2018, 12:45
2758

Парафія Преображення Господнього с. Положево організувала цікаву екскурсію до адміністративного центру Волині для вихованців недільної школи, - пише Марія Сидорук.

Розпочалася подорож з відвідин перлини обласного центру - історико-культурного заповідника «Старий Луцьк». Діти ознайомилися з трьома вежами замку Любарта - В’їзною, Стировою та Владичою. А ще мали змогу оглянути експозицію єдиного в Україні музею дзвонів. Варто зазначити, що Луцький замок здобув перше місце у Всеукраїнському конкурсі «Сім чудес України: замки, палаци, фортеці» у номінації «замки».

Наступним кроком розважально-екскурсійної програми стало відвідування зоопарку. Вихованці побачили рідкісних тварин та пташок. На завершення поїздки дітлахи відвідали розважальний центр «Адреналін-сіті», де покаталися на роледромі, відвідали дитячу кімнату, а юні дослідники побували в  унікальній академії пізнання та розвитку «Робологікум». Деякі дітки вперше стали на ролики і це був сміливий крок в подоланні власних страхів. Вже пізно ввечері діти відправились дивитися на головну ялинку міста Луцька, біля якої покаталися на поні та електромобілях.

Взагалі, такий активний відпочинок є однією з передумов для отримання дітьми навичок та умінь для ефективного навчання і поліпшення свого загальногоосвітнього рівня. Втомлені та щасливі вихованці недільної школи щиро дякували організаторам екскурсії, зокрема отцю Богданові Іващуку, настоятелю храму Преображення Господнього УГКЦ с. Положево, за позитивні емоції, яскраві враження та нову інформацію, яка збагатила їхній світогляд.

4

5

5

5

4

5

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024