Вечірня краса оновленого скверу в центрі Шацька

02 Січня 2018, 10:45
5185

Протягом останніх трьох місяців в Шацьку тривали роботи з реконструкції скверу ім. Тараса Шевченка. І, як відзвітував на сесії Шацької селищної ради Віталій Яльницький, заступник голови з питань виконавчого апарату ради, роботи на стадії завершення. Фінальну стадію робіт відтермінували до березня, коли залишиться зробити дрібні роботи та озеленити територію.

Тепер сквер майже не впізнати: новенька бруківка, великі ліхтарі, триметровий Шевченко замість непримітного погруддя, лавки та фонтан на дев'ять струменів привертають увагу кожного, хто проходить повз. Особливо гарно територія виглядає увечері, коли триметрового Шевченка освітлюють кілька десятків ліхтарів. Також у сквері планують встановити безкоштовний WI-FI.

Починання з реконструкції території підтримав благодійний фонд «Патріоти Волині». Там пообіцяли допомогти і допомогли. Варість робіт становить 2 мільйони 315 тисяч гривень. Ремонтні роботи виконує фірма КБМП «Орбіта-Рожище», яка через систему «Прозорро» й виграла оголошений тендер.

Віта Шепеля

8

8

9

10

9

9

4
Таким був пам'ятник Шевченку
Таким був пам'ятник Шевченку

2
А так виглядав сквер до реконструкції
А так виглядав сквер до реконструкції

4
проект скверу
проект скверу

5

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром