Допомога від «Лісової пісні» – прикордонникам Чернігівщини

13 Травня 2022, 10:40
Допомога від «Лісової пісні» – прикордонникам Чернігівщини 817
Допомога від «Лісової пісні» – прикордонникам Чернігівщини

Днями, два автомобілі, придбаних у Польщі за кошти волинян-благодійників, доставили шацькі волонтери для потреб прикордонників Чергінівщини, котрі охороняють понад 500 кілометрів державного кордону на межі з білоруссю та росією. 

Серед тих, хто віз допомогу – заступник директора санаторію «Лісова пісня» , депутат Шацької селищної ради Петро Ткачук, – пише газета «Новий погляд +»

Але відправили ці дві автівки прикордонникам не порожніми, а «запакували» їх різноманітною допомогою, серед яких – тепловізори, одяг, взуття, харчові продукти, каремати, засоби гігієни.

«У санаторії «Лісова пісня» надали засоби гігієни, харчові продукти, медикаменти для наших прикордонників, Шацька селищна рада також виділила свою частку гуманітарної допомоги. Також допомогли зібрати допомогу нашим прикордонникам житель села Мельники Олександр Ващук та світязянин Ігор Сакура», – розповідає Петро Ткачук.

За його словами, дорога видалася дуже важкою, адже зруйновані мости, побиті дороги та картини зруйнованих сіл і містечок раз за разом викликали в уяві жахливі картини воєнних дій, які зовсім недавно точилися на півночі нашої країни. 

Читайте також: Гуманітарну допомогу в Шацьк надали з Польщі

Як українські, так і польські волонтери та благодійники (а це – Братство святого Брата Альберта в Любліні), завдяки яким вдалося відправити дві автівки-позашляховики на Чернігів (реанімобіль відправили ще раніше) вірять, що спільними зусиллями допоможуть вистояти нашим Збройним силам та якнайшвидше наблизити перемогу над ворогом!

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024