Світязька самітниця та секрети пончиків - у ТОП-10 найпопулярніших публікацій області

01 Січня 2018, 10:45
2946

Протягом усього 2017 року інтернет-видання «Волинь24» публікувало оперативні новини, ексклюзивні авторські матеріали та журналістські розслідування. 

Які з них викликали найбільший інтерес публіки? Нижче - підбірка найрейтинговіших публікацій нашого видання за рік, що минає.

1. У ЛУЦЬКУ ОБСТРІЛЯЛИ КОНСУЛЬСТВО ПОЛЬЩІ

У ніч на 29 березня невідомі вистрілили з гранатомета у приміщення Генерального консульства Республіки Польща. Репортер «Волинь24» перший був на місці події – і саме від нашого видання українці дізналися про теракт. «Хотіли вбити людей» – сказав тої ночі консул Кшиштоф Савіцкі. 

Уже пізніше правоохоронці заявлять про російський слід у цій справі і навіть оголосять солідну винагороду за інформацію про терористів. 

Але теракт, до слова, так і лишається нерозкритим.


 

2. СКАНДАЛЬНИЙ ЛУЦЬКИЙ «ШЕРІДАН» 

Скандальна історія пенсіонерки, яка влаштувалася працювати у бар на Центральному ринку Луцька, і через нервовий зрив мало не померла – у липні миттю стала хітом мережі. 

Тоді жінка погодилася поспілкуватися з журналістом – і розповісти про те, чим насправді годують і поять у тому барі і про те, як власники бару обманюють своїх працівників. А ще – що було після того, як про схему обману донька пенсіонерки написала у Фейсбуці...


 

3. «СВІТЯЗЬКА САМІТНИЦЯ» 

«Живу-живу, але думаю, кєб-то вмерти…» - каже 97-літня баба Ганя, яку совєти не змогли вижити зі світязьких хуторів.

Щемлива історія 97-літньої мешканки села Світязь, описана журналісткою видання Оленою Лівіцькою, не залишила читачів байдужою. 

«І поки за вікнами її будиночку, який підпирають жердини і де замість підлоги – глиняна долівка, відпочивальники смажать шашлики, розпивають пиво, баба Ганя тихо шамкотить «Отче наш».

4

 

4. «ПАЛИЦЯ, ІДИ НА РОБОТУ!» 

Дізнавшись, що голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, скажімо так, дещо по-своєму розуміє обов’язки посади, яку зайняв, видання«Волинь24» вирішило дізнатися, скільки ж часу Палиця проводить на роботі.

«Серіал» журналіста Василя Бідуна, який щодня приходив до Волинської обласної ради, не залишив байдужим волинян. Адже саме з нього багато хто вперше дізнався: їх обранець і благодійник, мало того, що «напічкав» приміщення облради приватною охороною, то ще й сам там з’являється украй рідко!

Журналіст навідувався під стіни Волиньради декілька днів поспіль, але застати на робочому місці Ігоря Петровича йому не вдалося.


 

5.ЗАПЛИВ ЗДОХЛОЇ СВИНІ 

Курйозний випадок стався 6 серпня. Мешканці Підгаєць помітили, що у річці Стир пливе свинячий труп, та зауважили, що течія може винести його до Луцька.

І хоч як не шукали потім цю загадкову «плавчиню», ветеринари її так і не знайшли.

Курйозна новинка стала не тільки украй популярною, але й викликала запеклі суперечки: чи варта подія того, аби про неї писали? Утім, десятки тисяч переглядів цієї публікації довели: в інтернеті хочуть читати не тільки про надої, презентації поетичних збірок, політичний піар і дорожньо-транспортні пригоди... 


 

6. ТАЄМНИЙ РЕПОРТАЖ ІЗ ЗАКУЛІССЯ КОНЦЕРТУ ОЛЕГА ВИННИКА 

Журналістка Олена Лівіцька вирішила дізнатися: чим так «бере» відомий співак Олег Винник, коли змушує шаленіти дівчат, жінок і навіть бабусь?

І пішла на рішучий крок: стала волонтером на його концерті у Луцьку. 

«Скажіть, – шептали натхненно, – а ви Його вже бачили?.. Бачила, – кивала я. І треба було справді бачити, з якою заздрістю та з яким «умілєнієм» на мене дивилися лучанки віку моєї мами. »


7.ПІДПАЛ РЕСТОРАНУ PATIO DI FIORI 

У ніч на 24 липня невідомі підпалили шини біля спорткомплексу «Олімпія» (за версією працівників, це зробили для того, щоб відвернути увагу), а згодом кинули у вікно ресторану ємність з запалювальною сумішшю .

Ресторан вигорів. Постраждав і другий поверх, де в готелі мирно спали люди. Дивом їм вдалося уникнути смерті – гості вискакували просто з вікон другого поверху.

Власники ресторану завили: вважають це помстою за свою роботу. 

А поліція, хоч і підтвердила факт умисного підпалу, злочинців досі не знайшла...

1

 

8. ЧОМУ ЗГОРІВ ЛУЦЬКИЙ ЦУМ 

4 грудня 2011 року у Луцьку сталася резонансна подія - загорівся центральний універмаг Луцька. Незважаючи на те, що пожежники приїхали швидко, гасили полум'я майже чотири години. 

Підприємці втратили десятки тисяч доларів у цій пожежі.

Журналістка «Волинь24» Людмила Яворська влаштувала своєрідну ретроспективу подій шестирічної давності опираючись виключно на факти і свідчення очевидців.


 

8. ЧОМУ ЗГОРІВ ЛУЦЬКИЙ ЦУМ 

4 грудня 2011 року у Луцьку сталася резонансна подія - загорівся центральний універмаг Луцька. Незважаючи на те, що пожежники приїхали швидко, гасили полум'я майже чотири години. 

Підприємці втратили десятки тисяч доларів у цій пожежі.

Журналістка «Волинь24» Людмила Яворська влаштувала своєрідну ретроспективу подій шестирічної давності опираючись виключно на факти і свідчення очевидців.


 

10. СМАЧНІ СЕКРЕТИ СВІТЯЗЬКИХ ПОНЧИКІВ 

«Світязь важко уявити без жіночок на велосипедах з великими сумками, повними запашної випічки. Саме тому у місцевої влади навіть з’явилась ідея поставити пам’ятник жінці з пончиками...» - писала журналістка «Волинь24» Віталія Сахнік.

І вона дізналася рецепт ідеальних пончиків, якими торгують на Світязі! Потрібно всього лиш якісне борошно та... Хто пропустив - читайте негайно! ;)

6

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024