Світязь: на новорічний вечір до школярів завітали ... Оля Фреймут та Катя Осадча

01 Січня 2018, 09:50
5970

У Світязькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся новорічний вечір для учнів 9-11 класів. На свято прийшли не тільки школярі, а й батьки, вчителі та випускники, які закічили школу багато років тому.

Ведучими на святі були учні 11 класу Хомич Вікторія та Кополовець Максим – пишуть до редакці Район.Шацьк одинадцятикласники школи.

Першим на новорічному вечорі виступав колишній «президент» України. Далі учні показували сценки на різні теми. Одна з яких була про Олю Фреймут. Проводились різноманітні конкурси як для учнів, так і для вчителів.  На святі також була пародія на гурт «Віагра» – співачок пародіювали наші друзі студенти Шацького лісового коледжу ім. В. В. Сулька (Курагеу Назар, Дударчук Михайло та Кондратюк Владислав). Згодом Катя Осадча, яку бездоганно зіграла учениця 11 класу Гринюк Ангеліна, взяла у групи інтерв‘ю. Співав і танцював для гостей улюбленець усіх жінок естрадний співак  Стас Михайлов, якого пародіював учень 9 класу  Дударчук Максим.

Неперевершений вихід Діда Мороза та Снігуроньки справив на гостей неабияке враження. Згодом новорічні персонажі разом з директором школи Озімок Вірою Василівною вручили подарунки найрозумнішим, найстараннішим та найактивнішим учням нашої школи. Вечір закінчився романтичною піснею від одинадцятикласників.  

Ми дякуєм усім, хто допомагав у підготовці до свята! Дякуєм усім, хто прийшов та підтримав нас! 

Особлива подяка нашим спонсорам: дирекції Шацького національного природного парку, підприємцям Печуку Василю, Полінкевичу Анатолію, Марчуку Олександру та Сахарук Валентині.

7

5

7

5

6

6


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024