Голядин: Дід Мороз і Снігурочка подарували школярам новорічну казку.

31 Грудня 2017, 16:45
4764

В загальноосвітній школі І ступеня села Голядин відбулося новорічне свято, на якому всі присутні потрапили у справжю казку.

На святкуванні, 29 грудня, діти показали новорічну виставу і довели, що дива існують, потрібно тільки вірити. На свято завітали баба Яга з Лєшим, півник з собачкою, Білосніжка з гномом, сніжинки з сніговиком і зайчиком, а ще багато маленьких діточок, які раділи зустрічі з Дідом Морозом і Снігурочкою. Учні вдало вжилися у свої ролі, але не менш відповідально готувалися до свята і їхні батьки, які створили надзвичайні костюми для своїх діток.

Новорічне свято підготувала вчителька школи Веремчук Руслана Іванівна. Атмосфера гарного настрою і новорічного дива панувала у цей день. Навкруги красуні - ялинки діти водили хороводи, розігрували сценки, читали вірші. Кульмінацією свята стала найбільш очікувана церемонія вручення подарунків.

Учні школи отримали подарунки завдяки спонсору народному депутату Степану Івахову; дошкільнята – завдяки голові Грабівської сільської ради Голядинцю Олександру Володимировичу, а торбинку Діда Мороза підготував підприємець Кужель Олександр Павлович.

2

2

2

2

1

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром