Повідомили, коли вирішаться проблеми з видачею біометричних паспортів

24 Грудня 2017, 16:41
2127

Нове обладнання для поліграфічного комбінату "Україна" надійде найближчим часом, що дасть змогу до середини січня 2018 року вдвічі збільшити обсяг друку закордонних паспортів, а навесні повністю вирішити проблему з видачею громадянам України документів для виїзду за кордон.

Про це повідомив прес-секретар держпідприємства "Документ" Володимир Поліщук агентству "Інтерфакс-Україна".  

"Нове обладнання для поліграфкомбінату вже через пару днів прибуде з Нідерландів в Україну, тиждень-два піде на його налагодження. Прогнозується, що вже в середині січня друкувати паспорти для виїзду за кордон стануть принаймні вдвічі більше", - розповів він агентству.  

За словами Поліщука, це допоможе вже навесні остаточно вирішити проблему із затримкою у видачі закордонних паспортів.   Крім того, це питання вирішуватимуть шляхом розширення мережі Центрів обслуговування громадян "Паспортний сервіс". Так, зазначив він, у наступному році планується відкриття таких центрів у Вінниці, Полтаві, Луцьку та Запоріжжі.  

До речі, на ДП "Документ" виробили понад 1 млн. біометричних закордонних паспортів, тоді як на поліграфкомбінаті "Україна" в черзі на друк накопичилося понад 600 тис. заявок на документи.  
 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024