Швейцарський годинник та подяка від міністра Насалика: що отримали шацькі енергетики з нагоди професійного свята

22 Грудня 2017, 20:00
9330

Щороку 22 грудня, в день зимового сонцестояння, в Україні відзначають День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли праця енергетиків найбільш відчутна. Це, у свою чергу, підкреслює важливість продуманої і надійної роботи цієї ключової для всієї економіки галузі господарства, - пише Район.Любомль.

З нагоди відзначення професійного свята в актовому залі Любомльської філії ПрАТ «Волиньобленерго» відбулися урочистості, на які з’їхалися чи не всі працівники Любомльського та Шацького районів.

Читайте також: Як відбувалася електрифікація Шацького району


 

Привітавши зі святом колег, її очільник Валерій Левконюк розповів про те, що вдалося зробити і чого досягнути: «У цьому році ми фактично збудували сім розвантажувальних станцій. Такого ж курсу ми дотримуватимемося й у наступному році. Нині йде велика робота по оптимізації, покращенні технічного стану мереж. У Любомльському і Шацькому районах специфіка роботи практично та сама, тому ми не розділяємо наших споживачів. У майбутньому плануємо звести ще вісім розвантажувальних станцій, дві з них будуть у Світязі. Звісно, хотілося б від держави більшої уваги. Адже про енергетиків згадують, здебільшого, коли трапляються стихійні лиха й терміново потрібно відновити електропостачання. Та оптимізму в нас достатньо, і як би там не було, та електромережі ми будемо підтримувати, електроенергію надаватимемо».

Не оминув Валерій Миколайович факту, що, на жаль, професія енергетика нині не є престижною, вагомою причиною цього стали невисокі заробітні плати. Хоч колектив омолодився, та плинність кадрів досі велика, адже молоді спеціалісти шукають кращого життя за кордоном – і це цілком закономірно.

Директор із комерційних питань ПрАТ «Волиньобленерго» Дмитро Іванов передав подяку від імені міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика електромонтеру з експлуатації роздільних мереж оперативної групи енергозбуту Любомльської філії Олександру Доценку.

2

 

Справжній швейцарський годинник та фірмовий значок за відмінну роботу Дмитро Олександрович вручив економісту ЛЗД Шацького РЕМ Любомльської філії Лідії Лугвіщик.

3

 

Почесною грамотою Волинської облдержадміністрації нагородили бухгалтера Любомльської філії Надію Романюк. Привітали працівників енергетичної галузі з професійним святом і очільники Любомльського і Шацького районів (голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець та голова районної ради Сергій Карпук). Вони подякували за продуктивну співпрацю з органами державної влади. Побажали безаварійної роботи, стабільної частоти в електромережах, погожих днів та спокійних ночей, невичерпної життєвої наснаги та нових трудових здобутків. А також вручили кращим із кращих подяки та пам’ятні подарунки.

1

 

Привітав колишніх підопічних Володимир Остапюк, який 38 років очолював цей колектив, пережив з ним зміну влади. У його трудовій книжці записано 41 рік стажу в сфері енергетики. Він побажав усім здоров’я, нагадав відданості своїй професії та повіншував із прийдешніми новорічно-різдвяними святами.

1


1


1



Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024