Працівників Шацького районного центру зайнятості привітали з річницею створення служби

22 Грудня 2017, 18:15
2422

З нагоди 27 річниці з дня створення Державної служби зайнятості 21 грудня в приміщенні Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості відбулись урочисті збори колективу служби зайнятості.

Вже стало традицією отримувати вітання в цей святковий день від представників влади та роботодавців району, – інформує Шацький районний центр зайнятості на своїй сторінці у Facebook.

З привітанням до колективу звернулась директор Шацького районного центру зайнятості Мирослава Терета. Також Мирослава Володимирівна зазначила, що за 27 років Державна служба зайнятості пройшла важливі етапи становлення та розвитку на ринку праці. І сьогодні це інноваційна, ефективна організація з високою культурою надання соціальних послуг та здатністю оперативно реагувати на стрімкі зміни ринку праці.
Голова Шацької районної держадміністрації Василь Голядинець відмітив, що зусилля фахівців служби зайнятості спрямовані на комплексне вирішення питань зайнятості, підвищення рівня конкурентоспроможності соціально вразливих категорій населення на ринку праці, стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць, розвитку підприємницьких ініціатив. Також привітав колектив зі святом, побажавши міцного здоров’я, щастя, миру, благополуччя та добра, здійснення сміливих планів та задумів. 

З вітальним словом до колективу районної служби зайнятості звернувся і голова районної ради Сергій Карпук, який зазначив, що працівники служби зайнятості - професіонали своєї справи, котрі постійно підвищують кваліфікацію, вдосконалюють навички роботи з клієнтами служби зайнятості відповідно до вимог, які диктує стан економіки, роботодавці, сучасні технології. 

За вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері зайнятості, за сумлінну працю голова районної державної адміністрації Василь Голядинець та голова районної ради Сергій Карпук вручили грамоти кращим фахівцям районної служби зайнятості – директору Шацького районного центру зайнятості Мирославі Тереті та фахівцю з питань зайнятості Ользі Денисовець.

Від імені роботодавців виступила представник підприємця Ольга Романюк, яка відзначила якість надання послуг роботодавцям та привітала фахівців служби зайнятості зі святом, побажала здоров’я, натхнення, невичерпної енергії, витримки від життєвих випробувань, подальшої плідної праці, нових звершень у роботі, а найголовніше, заслуженої шани та вдячності людей.

На завершення урочистих зборів Мирослава Володимирівна подякувала присутнім та наголосила, що лише за умови тісної співпраці органів влади, місцевого самоврядування, роботодавців та служби зайнятості можливо досягти покращення ситуації на ринку праці району.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024