Посмертні звання шачанам, звіт керівників та районний бюджет-2018 - відбулася сесія районної ради

22 Грудня 2017, 10:35
3412 Джерело: shrada.gov.ua

На сесії Шацької районної ради депутати заслухали звіти керівництва району та голів постійних комісій, розглянули питання соціальної, освітньої та інших сфер і прийняли бюджет на 2018 рік.

21 грудня під головуванням Сергія Карпука, голови Шацької районної ради, та з участю Василя Голядинця, голови Шацької райдержадміністрації, відбулася чергова сесія Шацької районної ради.

Обранці громади проголосували за розгляд депутатських запитів, з-поміж яких був запит депутатки Наталії Новікової про присвоєння звання "Почесний громадянин смт Шацьк" загиблому в зоні АТО героєві Сергію Мокренку та Шацькому селищному голові Сергієві Віннічуку, що передчасно пішов із життя в результаті аварії.

Депутати також внесли зміни до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2017 рік», заслухали звіт Сергія Карпука про діяльність протягом року та Василя Голядинця – про виконання районною держадміністрацією делегованих повноважень у 2017 році. Було озвучено інформацію про стан використання водних об'єктів на території району, про соціальний захист учасників АТО та їхніх сімей, про хід виконання районної програми «Шкільний автобус» та затвердження Статуту опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «Світязький ліцей» тощо.

Наостанок депутати прийняли районний бюджет на 2018 рік з доходами в сумі 92 581 980 грн., резервним фондом – 120 000 грн. та видатками на фінансування всіх захищених статей та реалізацію регіональних програм.

Детально про роботу чергової сесії Шацької районної ради читайте згодом.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром