Діти-сироти та вихованці дитсадків отримали подарунки від шацьких лісівників

20 Грудня 2017, 09:20
2444

Щасливі ті, хто у таке свято має кому залишити подарунок під подушкою. І не менше тішаться – як діти, так і дорослі – якщо Святий Миколай не забув про їхні побажання.

Волинські лісівники вже традиційно опікуються дітками соціальних категорій. Керівництво та профспілки всіх без винятку державних лісогосподарських підприємств Волині завжди знаходять можливість відвідати своїх підопічних та потішити нехай маленькими, але подарунками. Це додає наснаги на цілий рік, зізнаються лісівники.

Так і цьогорічне свято Миколая не обійшлося без візитів у дитячі будинки, школи-інтернати, інші спеціалізовані навчальні заклади, дитячі садочки та соціально незахищені  родини.

1

 

18 грудня працівники підприємства ДП СЛАП «Рожищеагроліс» привітали вихованців дитячих садків м. Рожище. В.о. лісничого Стохідського лісництва Ігор Грицюк з колегами відвідали садочок «Сонечко». Діток, які найбільше потребують підтримки, потішили солодкими подарунками та іграшками.

Працівники ДП СЛАП «Ратнеагроліс» відвідали Заболоттівську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат Ратнівського району. Вручили всім дітям солодкі подарунки й окремо для інтернату – кухонну машину, якої там особливо потребували.

ДП «Старовижівським ЛГ» було забезпечено матеріальну підтримку та вручено святкові подарунки місцевим школам, дитячим садкам та соціально незахищеним родинам.

1

 

Працівники ДП «Ківерцівське ЛГ» планують завтра відвідати місцевий дитячий будинок «Сонечко».

Колектив ДП «Ратнівське ЛМГ» на чолі з директором Миколою Мельником побували у малозабезпечених сім’ях свого району.

Працівники ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» відвідали реабілітаційну групу ДНЗ №3 «Казка».

Державне підприємство «Городоцьке лісове господарство» опікується двома прекрасними дітками. Малеча проживає із бабусею в селі Лишнівка Маневицького району. З ініціативи адміністрації та профкому підшефним дітям було придбано та вручено подарунки.

У ДП «Маневицьке ЛГ» дітям працівників підприємства закупили і роздали солодкі подарунки. Для вирішення матеріально-побутових проблем дитині, позбавленій батьківського піклування та взятій під опіку підприємством, у День Святого Миколая вручили грошову допомогу і солодкий подарунок.

Також надали благодійну допомогу учасникам антитерористичної операції на сході України плодоовочевою продукцією власного виробництва. Відправили з волонтерами соки та гриби.

Працівники ДП «Турійське ЛГ» привітали сьогодні хлопчика, вихованням якого займаються бабуся та дідусь. Подарували спортивний костюм, металевий конструктор та солодкі ласощі.

Лісівники ДП «Шацьке УДЛГ» спільно з профспілковим комітетом привітали діток  Шацького району з гарним і добрим святом. Вихованці Пулемецького дитячого садочка отримали подарунки з рук лісничого Ростанського лісництва Сергія Лагодича, дітки садочка с. Прип’ять отримали подарунки від лісничого Поліського лісництва – Івана Кореня.

1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024