"Ялинко, засвітись!" - в Шацьку стартували новорічні свята

19 Грудня 2017, 21:00
5092

Гарною традицією в Україні стало відкриття у день святого Миколая новорічних ялинок. Цього дня лісова красуня засяяла сотнями вогнів і в селищі Шацьк.

В післяобідню пору до головної ялинки Шацького району прийшли дітвора і дорослі, аби взяти участь у гарному святі, організованому працівниками Шацького районного Будинку культури. Гостей вітали святий Миколай, Снігурочка, маленькі ангелята, герої популярного мультфільму Маша і Ведмідь, народний ансамбль «Горлиця», вокальні і хореографічні колективи. Дітки танцювали, читали вірші святому Миколаю, боролися з бешкетниками, які хотіли вкрасти у них подарунки, водили хороводи і просто чудово відпочивали.

Коли прийшла найочікуваніша мить, до мікрофону запросили почесних гостей: Василя Голядинця, голову Шацької РДА, Сергія Карпука, голову Шацької районної ради, та Людмилу Цевух, в.о. голови Шацької селищної ради. Керівники привітали усіх з прийдешніми новорічно-різдвяними святами, побажали радості, приємних подарунків і довгожданого миру в Україні.

Після спільного заклику: «Ялинко, засвітись!», лісова красуня засяяла вогнями, подарувавши миті щастя дітям і давши старт гарним зимовим святам.

2

2

1

1

1

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

 

2

2

Читайте про те, як у Шацьку відкривали новорічну ялинку-2016:

В Шацьку засяяли вогнями одразу дві ялинки

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024