Вихованці шацької «Казочки» змагалися, хто сильніший та спритніший

17 Грудня 2017, 11:55
2150

Заняття спортом - це основа здорового способу життя для кожної людини. Таким основам навчають у дошкільному навчальному закладі №1 «Росинка» смт Шацьк.

Цього тижня у старшій групі «Казочка» методистом відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА, вихователем групи Галиною Янчук та музичним керівником Світланою Корінь було проведено спортивне свято.

Змагалися у спритності та швидкості дві команди: дівчаток, які обрали для себе назву «Ква-кваші», та хлопчиків – «Бедрики». Спочатку команди привітали глядачів рухливим спортивним танком,  потім показали домашнє завдання, де дівчатка танцювали з обручами, хлопчики – з палицями.

Далі між командами розгорівся справжній двобій за перемогу, де у спортивних змаганнях, в яких діти скакали, повзали, перетягували канат, виходили переможцями то «Ква-кваші», то «Бедрики». У підсумку журі у складі Людмили Науміч, завідуючої дошкільним навчальним закладом, Лариси Сиротюк, виховательки цього ж ДНЗ, та Людмили Бегези, представника батьківського комітету, так і не визначили переможців, бо команди були однаково сильними.

Учасникам обох команд Людмила Науміч вручила солодкі медалі переможців, побажавши діткам рости здоровими та кмітливими.

Разом з тим завідуюча дошкільним навчальним закладом та вихователі висловлюють щиру вдячність батькам, які допомогли придбати такий необхідний спортивний інвентар для занять з дітками. А вже після нового року спортивна кімната поповниться ще й шведською стінкою, яку також допомогли закупити батьки вихованців та спонсори.

Віта Шепеля


1

1

1

2

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

2

2

1

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром