У кожного села - свої проблеми

14 Грудня 2017, 15:25
1701

Цього тижня у селах Шацького району побували з виїзними прийомами громадян заступники голови Шацької райдержадміністрації Віктор Плейтух та Володимир Бугайчук. 

Заступник голови Володимир Бугайчук здійснив виїзний прийом громадян на території Світязької сільської ради.

В ході виїзного прийому громадян представник районної гілки влади оглянув об’єкти соціальної сфери, місцеві школи та дитячий садок, що знаходяться на території Світязької сільської ради.

Володимир Віталійович поспілкувався з керівниками та трудовими колективами закладів, де в рамках конструктивного діалогу обговорив проблемні питання територіальної громади та шляхи їх вирішення.

В цей же день відбувся виїзний прийом громадян першим заступником голови райдержадміністрації Віктором Плейтухом на території Шацької об'єднаної територіальної громади, зокрема, в селах Мельники і Гаївка.

До першого заступника голови райдержадміністрації звернулися мешканці територіальної громади, які порушили ряд проблемних питань, а саме: ремонту та благоустрою доріг, відкриття аптеки та відділення поштового зв'язку в селах, покращення маршрутного перевезення та інші

За результатами розгляду звернень Віктор Павлович надав роз'яснення та відповідні рекомендації з вирішення порушених питань жителями місцевої громади.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024