У Пульмівському дитсадку просять відкрити ще одну групу

12 Грудня 2017, 09:35
1645

У селі Пульмо виникла необхідність відкрити ще одну групу у дошкільному навчальному закладі.

Про це керівництво району та депутатів – членів комісії Шацької районної ради з питань ефективного використання коштів районного бюджету закладами комунальної власності райради, які побували в закладі з виїзним засіданням у закладах соціальної сфери Пульмівської сільради, розповіла завідуюча дошкільним навчальним закладом.

Зараз там виховується 46 дітей (в тому числі й дітки із сусідніх сіл), на черзі – ще 25 заяв від батьків. Відповідно є потреба у відкритті третьої групи.

Серед проблем дошкільного закладу – відсутність приміщення для проведення святкових заходів та спортивної кімнати (для цього у спальній кімнаті виносять усі ліжка). Варіантом вирішення проблеми є перенесення харчоблоку у вільне приміщення біля котельні, яке ще потрібно облаштувати відповідно до санітарних норм, натомість у кухні цілком вистачатиме місця для святково-спортивної зали. Як зазначив Руслан Кушнір, Пульмівський сільський голова, ще потребує заміни паркан закладу (зараз дитсадок огороджений старою сіткою). В майбутньому планують її замінити на металопрофіль.

«А загалом я дуже задоволений роботою дошкільного закладу, де дітки – завжди доглянуті, з ними активно займаються вихователі та їхні помічники,» - зазначив сільський голова депутатам.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024