Як в Шацькому районі в один день відзначили чотири свята

07 Грудня 2017, 19:30
4280

Сьогодні, 7 грудня, в залі засідань Шацької районної ради було незвично людно, адже саме на цей день запланували провести урочисті заходи з нагоди чотирьох свят: Дня Збройних Сил України (6 грудня), міжнародного Дня волонтера і День статистики (5 грудня), та День місцевого самоврядування (7 грудня).

Щирі слова вітань з нагоди професійних свят линули від голови Шацької районної ради Сергія Карпука. Окрім того, він зачитав доповідь про розвиток та досягнення Шацького району за останній рік, відзначивши, що в цьому процесі головну роль відведено органам місцевого самоврядування та подякував за тісну співпрацю Шацькій райдержадміністрації. Вагомий внесок у становлення та розвиток першої територіальної громади району – Шацької - вніс її голова Сергій Віннічук, який трагічно загинув три тижні тому в автокатастрофі. Разом з ним загинули ще двоє жителів – водій районної ради Олександр Гармадський та активна жителька селища, колишній депутат Шацької селищної ради Любов Маригода. Їхню пам’ять, а також пам’ять захисників України, які загинули у війні на сході України – Сергія Мокренка та Сергія Грибука – присутні вшанували хвилиною мовчання.

1

 

Привітавши також зі святом захисників Вітчизни, працівників статистики та волонтерів, Сергій Карпук вручив почесні відзнаки: медаль районної ради «За єдність України» отримав Роман Климюк, учасник АТО, грамоту Волинської обласної ради та цінні подарунки – годинники - кращим представникам органів місцевого самоврядування та депутатам різних рівнів: Тетяні Постернак, Мирославі Кликоцюк, Людмилі Цевух, подяку голови Волинської обласної ради оголошено Володимирові Голядинцю, Петрові Цвиду, Василеві Печуку та Ірині Мегель, котрі також у подарунок отримали годинники. В свою чергу, Людмила Цевух, виконуюча обов’язки голови Шацької селищної ради, оголосила подяку від голови Волинської обласної ради Сергієві Карпуку, роботу якого високо оцінили в області.

2

 

Далі Сергій Карпук вручив грамоти та оголосив подяки районної ради депутатам районної, селищної та сільських рад, керівникам та працівникам органів місцевого самоврядування, членам виконкомів.

До вітань голови районної ради долучився голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець, відзначивши, що за рік спільними зусиллями вдалося зробити дуже багато. А з нагоди свят вручив грамоти Шацької райдержадміністрації працівникам військового комісаріату, статистики, органів місцевого самоврядування.  

1

 

Вітали присутніх на заході Людмила Цевух, вручивши грамоти Шацької селищної ради депутатам, які активно працюють на розвиток громади, Мирослава Терета, директор Шацького районного центру зайнятості, Людмила Єрофєєва, голова районної профспілки працівників державних установ та органів місцевого самоврядування, депутат Шацької селищної ради, Василь Демедюк, Пулемецький сільський голова, екс-депутат Верховної Ради (він же показав жителям архівний документ 1902 року, виданих одному з жителів села Пулемець), Роксолана Цвид, в.о. директора Шацького бюро правової допомоги.

Віта Шепеля

Більше фото дивіться тут: У Шацькому районі відзначили День місцевого самоврядування та ще трисвята .ФОТОГАЛЕРЕЯ


1

1

1

2

6

1

1

1

1

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром