Голова Шацької РДА привітав працівників органів місцевого самоврядування зі святом

07 Грудня 2017, 11:00
1670

Сьогодні, 7 грудня, в Україні відзначають День місцевого самоврядування. З нагоди цього свята голів та депутатів органів місцевого самоврядування привітав Василь Голядинець, голова Шацької РДА.

Вітання розміщено на сайті Шацької райдержадміністрації.

«Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування. Це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми  Шацького краю, дбають про його зростання та розквіт.

Становлення нашої країни як незалежної держави у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростанням ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю.

Місцеве самоврядування  нашого району — це потужний корпус, це справді народна влада — влада для громади і в інтересах громади.

Нехай розуміння і підтримка земляків завжди надають вам впевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях.

Від усього серця бажаю всім міцного здоров’я, наснаги, витримки, оптимізму. Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх службових  обов’язків сприяють розбудові й розвитку рідного краю,» - йдеться у вітанні.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024