Пехи: дорогою після ремонту не пройти, не проїхати

06 Грудня 2017, 11:30
6750

В селі Пехи за кошти Шацької селищної ради почали ремонтували вулицю Шкільна. Дорога, як розповідають місцеві жителі, була дійсно проблемною: ями, калюжі. Проте транспортом по ній можна було їздити.

Під час ремонту дорогу вимостили щебенем. Проте цього виявилося недостатньо - її закидали брилами старого асфальту, цеглою, шматками залишків фундаменту і засипали піском. Після снігу і дощів, якими «порадувала» нас погода останнім часом, ділянка дороги протяжністю до 100 м при в'їзді в Пехи з боку села Крушинець, стала непрохідною і непроїзною.

Як стверджують мешканці Пехів, дорога перетворилася на місиво з води і піску - тобто багнюку.

-Лише за один вечір вівторка, 5 грудня, трактор чотири рази витягав легкові автомобілі, які застрягли у місиві з болота і не могли рушити з місця. Тракторист уже може гроші заробляти, надаючи допомогу, - розповідають місцеві.

Вийти з подвір'я теж неможливо, хіба в гумових чоботях. Великою проблемою дорога стала для тих, кому потрібно добиратися на роботу чи навчання, оскільки легковик може виїхати з двору лише у випадку, коли його витягне на нормальну дорогу трактор.

Люди обурені, адже, з їхніх слів, такий ремонт буквально заблокував рух по дорозі для пішоходів та водіїв.


 

 

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024