Світязь: стартували роботи з розширення дороги в межах берегової лінії озера

05 Грудня 2017, 12:00
3181

В селі Світязь стартували роботи з розширення дороги в рамках проекту облаштування рекреаційної території на землях постійного користування Шацького національного природного парку в межах берегової лінії озера Світязь (від бази відпочинку ФМІ до метеостанції).

Нагадаємо, в вересні місяці розпочалися тендерні процедури з визначення підрядника, які на сьогоднішній день успішно завершені. Переможцем тендеру стало ТОВ «Луцькавтодор-сервіс». 20 листопада зацікавлені в реалізації проекту особи, включаючи проектувальника, представників компанії-підрядника, субпідрядної організації, Шацького національного природного парку, а також Василь Голядинець, голова Шацької РДА, обговорили всі робочі моменти.

На сьогодні на місці розширення дороги, а саме в районі біля метеостанції, вже тривають роботи. Оскільки погодні умови сприяють будівельній діяльності, то зараз будівельники набивають буронабивні палі під підпірну стінку.

Відповідно до проекту, в прибережній смузі озера Світязь заплановано розширення дороги, впорядкування пляжу, передбачені дитячі майданчики, місця для атракціонів та торгівлі, велосипедні доріжки, туалети і душові кабінки, паркувальні зони, майданчики для сміттєвих контейнерів тощо.

1

1

1

1

1

1

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024