Чи справляються дорожники Волині з першим потужним снігопадом

04 Грудня 2017, 12:20
1690

Дорожники області прозвітували про те, як спрацювали, коли у суботу, 2 грудня, відбувся перший масштабний снігопад. 

Про це йшлося сьогодні, 4 грудня, під час оперативної наради у Волинській облдержадміністрації, - пише Волинська правда.

Виконувач обов’язків генерального директора Волинського облавтодору Микола Янчукрозповів, що у ніч із 3 на 4 грудня снігоприбиральна техніка працювала безперебійно.

«Львівська дорога була посипана. На Рівне, Володимир-Волинський, Маневичі були забезпечені проїзди. Трактори розкидали так звану «кашу», – сказав Янчук. За його словами, незважаючи на серйозний снігопад, дороги області «були приведені в певний порядок».

Резерв пального у шляховиків був. Натомість голова Волинської ОДА Володимир Гунчикзвернувся до кожного з районів області з проханням перевірити запаси піщано-соляних сумішей, палива, оперативність розгортання пунктів обігріву тощо. До того ж, він зауважив, що згодом між районами розділять стабілізаційну дотацію. Тож попросив закласти частину цих коштів у резервні фонди, аби мати їх на випадок, коли потрібні будуть кошти, аби давати раду наслідкам зими.

В Шацькому районі дорожники також з самого ранку розпочали розчищати центральні дороги від снігу. Але не зважаючи на це, радимо водіям бути більш обережними на дорогах. Поки що станом на 11 годину дня 4 грудня, за інформацією Шацького відділення поліції, в районі не сталося жодної ДТП, пов'язаної з погодніми умовами.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром